martedì, luglio 17, 2007

Vint minuts més

Avui dimarts 17 de juny de 2007, Sala Martí, o com collons es digui, ha perpetrat un article a La Vanguardia que ni el Miró Ardèvol, o com collons es digui.

El tio ha tingut la barra (vegi's la foto), dèiem que el tio ha tingut la barra de criticar la mesura de reduir la velocitat màxima a 80km/h a 16 municipis de l'àrea metropolitana amb l'argument de que... ell vol dormir 20 minuts més. L'argument sencer és: cal que l'administració demostri que el benestar generat per la reducció de la velocitat és major a la pèrdua de benestar provocada per aquesta mesura.


Let's see... Xavier (Sala Martí). Y vamos a ver... Javier (de Godó). A l'Àrea Metropolitana de Barcelona moren cada any 3000-4000 persones, segons la Comissió Europea, per culpa de la contaminació atmosfèria. A QDS li sua la polla la quantitat de benestar que us produeixin 20 minuts més de son al dia. Francament, ens sua la polla. Que pugueu anar més ràpid no vol dir que l'administració tingui l'obligació de demostrar-vos que és millor que no ho feu. Resulta que la Generalitat ha estat elegida democràticament i aquestes coses, i la velocitat del vostre cotxe la decideix un fabricant i la vostra restricció pressupostària.

Tres comentaris més:

1) fa cagar que en aquest país el Reial Automòbil Club de Catalunya s'hagi convertit en una font imparcial, neutre i estrictament tècnica en l'avaluació de polítiques que afecten a... l'automòbil.

2) fa cagar més fi encara que a això hi hagi contribuït tv3 i Catalunya Radio, que figura que són mitjans públics i que haurien de tractar els lobbies com a tals.

3) en realitat, XSM, són només 3 minuts. No has fet bé els números... again.

http://www.documentsptp.org/activitats/20070713-contaminacio.pdf

8 commenti:

Anonimo ha detto...

Ull amb el pallasso micolor, un dia d'aquest que li mencionin que un borratxo qualsevol a 140 completament mamat ha matat a un motorista, encara haurem de sentir algun argument com "en consideració al pobre infeliç (el borraxo, no el mort) cal que l'administració demostri que el guany social generat per la persona alcoholica en questió no aporta més valor afegit a la societat que el de la persona que ha perdut la vida. Caldria un gràfic que ens demostrès que ambdós eren competidors naturals en un mateix àmbit, i si això fos així, tal com dirien els ecologistes, és natural, un ha acabat amb l'altre. C'est la vie!"

Papitu ha detto...

De l'economista del pessebre millor que ni en parlem. Atenció però a la força del RACC, això sí que emprenya, i a més tenen els sants collons de ni mencionar el conflicte d'interessos. Algun dia d'aquests acabarem sentin parlar a un militar sobre els nefasts efectes dels temps de pau sobre l'economia o d'algun estudi patrocinat per Altadis parlant dels beneficis del tabac. Quina vergonya!

Àngel 'Soulbizarre' ha detto...

sala martín: festival corbater al servei del establishment, nefast com pocs. parlar d'ell és fer-li el joc.

Àngel 'Soulbizarre' ha detto...

icv hauria de ser contundent: AVE ni litoral ni centre!!!! i enfilar-nos a les grues!!!!

per una ICV COMBATIVA i ECOSOCIALISTA de debó!

Anonimo ha detto...

Doncs jo m'ho pensaria, vint minutets és el que deu trigar el compi a fer-se la palleta matutina (una mesura de profilaxis i relaxació que li va recomanar el psicòleg de capçalera per evitar l'acumulació de mala llet dins l'organisme).

De manera que si deixa de fer-se la palleta...

Potser sí que es podria fer un càlcul de l'impacte maligne del XSM en la salut col·lectiva si es fa la manola o no.

No sé què dir-vos, francament, quasi prefereixo el CO2

Ramon Armengol ha detto...

Com sempre, meu fet riure. Aquesta mencio al vostre organ reproductiu m'ha provocat una rialla. Mira que soc simple.

De fet jo acavo de publicar un post sobre el tema dedicat al senyor Cuyàs.

El Chusco ha detto...

Mucha gente se pregunta porqué XMS viste como viste. Fuentes de la universidad de Columbia confirman que sus atuendos son una cortina de humo, un modo de desviar la atención de su cara hacia su ropa. ¿El propósito? XMS reniega de su pasado como uno de los cuatro protagonistas de la serie de la BBC "The young ones", aquí conocida como "Els Joves", en la que encarnaba el papel de rocker enano.
Nada como estar informado...

El Chusco ha detto...

Amigos de QDS, me habéis picado con el affaire XMS y quiero brindaros una demostración fáctica de mi última afirmación:
http://chuscadas.blogspot.com/2007/07/blog-post.html

No me cabe duda: Antes de decir que los estudiantes de Columbia eran muy superiores a los universitarios catalanes, salía en "Els Joves" coqueteando con corbatas de dudosa gusto.