giovedì, luglio 05, 2007

QDS el retorn


No volíem. La veritat és que no volíem. Quatre dèries no fan un bloc que duri, i QDS només té quatre dèries: que si els de la ceba, que si el Bassas, que si el Cuní, que si els sociates... Res, quatre obsessions per riure mentre dinem. Per això no volíem tornar. I no serà per falta de raons: Portabella, Matas, Mari Pau Janer, Duran i Mas, Bertran i Carretero... Tot tan previsible.

Però, com ja vam dir en una altra ocasió, nosaltres ens debem al nostre públic. Hem rebut de tot: emails, missatges a la pàgina, copets a l'esquena, propostes per fer sexe, propostes per fer sexe en grup...

A més, per circumstàncies diverses aquesta iniciativa ciutadana, obrera i popular que és QDS tindrà més temps en els propers mesos. De manera que ja som aquí, amb les dèries de sempre. A dalt a la dreta hi trobareu un mapa amb la ubicació d'un localet que ens hem agenciat.

5 commenti:

Àngel 'Soulbizarre' ha detto...

molt bo el retorn, i el mapa amb la via del botegue oscure...la recordo quan acollia el vell mite del PCI, i penso amb la darrera maragallada de fer un partit que vagi des d'euia i icv fins al duran lleida...uau!!!!

aviat tindrem sector sinistra a ICV!

Sandro Maccarrone ha detto...

De fet, avui en dia, el que més val la pena a "Botteghe Oscure", és la llibreria "La Rinascita" ;)

Anonimo ha detto...

"iniciativa ciutadana, obrera i popular" XD Sort que us estimem, que si no...

El Chusco ha detto...

Me alegro mucho, aún me acuerdo de lo que me llegué a tronchar leyendo el post sobre la melancolía de Lopez Garrido o "Don Javier, pida perdón".

Avanti QDS!

Anonimo ha detto...

De fet, avui en dia, el que val més la pena a Bottegue Oscure és Ernst and Young (sic transit gloria mundi). Sort que la història és un procés progressiu i irreversible...