martedì, luglio 10, 2007

Gran tarda de diumenge


Ahir va ser una gran tarda de diumenge. QDS es va llevar amb grans esperances, i el dia es va confirmar com a gloriós. I no ho diem per la pertinent paella del migdia (precedida per unes anxoves excel·lents acompanyades amb un exquisit Campari amb Soda per fer baixar la resaka), sinó perquè ahir actuaven a l’hora Fernando Alonso i Carlos Nadal. I tots dos van perdre. De la manera que més mal fa; un a les darreres voltes de la cursa i l’altre a la final de Wimbeldon.

QDS es declara fan de Raikonnen, Hamilton, Federer, i de tot allò que competeixi amb el clàssic esportista nacional del PP, empadronat a Andorra i amb més UVA que Julián Muñoz. No en teníem prou amb el Ferrero llegint manifestos a les manis a favor del transvasament de l’Ebre, sinó que ara hem d’aguantar l’altre Nadal, el Miquel Àngel, el del Barça, de president del PP de Manacor. No trigarem, estem segurs, a veure algun dels dos esportistes prèviament mencionats en alguna mani del Foro de la Família o similar.

Una de les poques coses que QDS reconeix a Josep Borell, va ser engegar una campanya d’inspecció fiscal contra tota una sèrie de famosos que defraudaven a Hisenda: Lola Flores, Pedrito Ruiz... En aquest país es segueix tolerant, amb la passivitat de tots el governs de torn, que una panda d’esportistes manguis no declarin la meitat del que guanyen. Com pot ser que Àlex Corretja estigui empadronat a Andorra, si ha viscut tota la vida al costat del Tenis la Salut, i a sobre ho reconegui obertament sense que ningú hi faci res, ni cap comentarista dels que en el post anterior mencionàvem no obri la boca? Això sí que és de tertúlia!

A QDS celebrem cada victòria de Hamilton, cada “ace” de Federer, cada campionat guanyat per Hamilton.

I, donat que la desaparició de Fernando Alonso de la tele encara queda lluny, celebrem encara més que Mediapro (La sexta, Jaume Roures) s’hagi fet amb els drets de la formula 1. Perquè, estimats lectors de QDS, hi ha algú encara més odiós que Fernando Alonso al món de la Formula 1: El calvo de Telecinco que retransmet les carreres. Ja n’hi ha prou d’aquest idiota que l’únic que vol a la vida és aparèixer com a el millor amic del “gran Fernando”.

Pelacañas! que diria el Nane...

http://www.youtube.com/watch?v=G60lT0UxNR4

Nessun commento: