mercoledì, luglio 19, 2006

El cedre


Qualcosa di Sinistra recomana amb fervor l’article de Robert Fisk avui a La Vanguardia sobre Beirut i el Líban. Si algú és capaç de somriure durant les quatre hores següents a la seva lectura, que ens avisi. Que l’esborrarem de les nostres agendes.

I demà tothom a la concentració contra la impunitat d’Israel i per la pau al Líban i a Palestina. A les 8 a la Plaça Sant Jaume. No hi ha res millor a fer.

11 commenti:

Qualcosa di Sinistra ha detto...

la bona amiga dels tomàquets ens ha avisat que hi havia un problema amb la publicació dels comentaris. Ja l'hem resolt. Gràcies!

Anonimo ha detto...

Estic d'acord que cal mobilitzar-se contra la violència. Però també la de Hezbol·là, que avui acaba d'assassinar a tres nens jueus. Mentre els cartells i els discursos no incloguin també un "prou!" a la impunitat de la violència islamista no penso participar en cap muntatge per blanquejar els crims d'una de les dues parts (i totes dues són criminals, per si algú es confon i pensa que no condemno Israel).

Ramon Armengol ha detto...

Estic dacord, amb matiços. La questio es que Hezbol.là i Hammas son organitzacions terroristes (i s'ha d'acabar amb elles).

Pero Israel es un estat suposadament democratic, i la seva reacció no hauria de ser pagar amb la mateixa moneda. Aixi es posen a alçada dels terroristes, i nomes provoquen odi en ambdues parts. O es normal tirar bombes a sobre dels vehicles dels refugiats que intenten fugir de la zona? Aixo ultim no es guerra, es terrorisme.

Una cosa mes, no crec que ningu ya no "tajunte" per expressar la teva opinio. En favor de la llibertat d'expresió, espero que el proxim comentari estigui firmat.

la tomaquera ha detto...

D'acord amb el Ramón, afegiria que (sense justificar res) no es tracta ja de pagar amb la mateixa moneda, sino de "como me has secuestrado dos soldados te mato a 300 civiles".
Ah! i que al Liban, Hizbola (aqui cadascú ho escriu com vol) no és un grupuscle terrorista, sino que estan legalitzats i participen del govern.
Sobre les bases del recolzament d'aquest grup recomano l'article de Le Monde Diplomatique sobre els camps de refugiats palestins al Liban.
Ah! que consti que no ho recomano per a llegir-ho a l'estiu...

LALO PLATA ha detto...

Recordo a la concurrència que Hammas és el partit majoritari a Palestina. Però tots dos partits tenen braç armat, i es que hi ha gent que pensa que per les armes encara hi ha sol·lució. Però no oblidem que tots dos son partits que gaudeixen del sistema democràtic, igual que Israel és un estat.
(Y ZP cadadía me dá más rabia, ahora con pañuelo palestino, eso que nos lo deje a los rojos hostia!)

la tomaquera ha detto...

Reclamo, en pro de la paz, de la concordia, contra el odio, con las víctimas, contra los verdugos... MARINA ROSSELL NO PUEDE CANTAR MÁS EN ACTOS SOLIDARIOS!! Por Dios! que duerme a las piedras!

Àngel 'Soulbizarre' ha detto...

la tardor ens portarà la campanada roja i verda de les eleccions autonòmiques i .... no ens quedem en les eleccions, cal projecte de carrer i de lluita... ICV-EUIA la coalició forta i oberta en creixement!!!!! salut i bon estiu di sinistra!!!

LALO PLATA ha detto...

Más quisiera yo tati. Pero no ens flipem que després fa mal la caiguda.

Aina Vidal ha detto...

Jo estic amb tu Tati, la coalició roig-verda-violeta en creixement!

I si fessim una porra dels resultats el.lectorals?

Qualcosa di Sinistra ha detto...

Hola

Anonimo ha detto...

porra elecciones catalanas:
CiU: 51
PSC: 43
ERC: 17
PP: 11
ICV: 13
Lo malo de esta porra es que ERC suma tanto con Montilla como con Mas. Si conseguimos arrancarle un escaño a CiU o a ERC, les desmontamos el invento y aparecemos como los grandes beneficiados de la acción de gobierno.