giovedì, giugno 22, 2006

Socialisme aftersun


Els de QDS volem compartir amb vosaltres la bona nova. Ens l’ha anunciada la Plataforma pel Dret a Decidir, que és una gent que vol que Catalunya tingui el dret a decidir però només si la decisió els agrada a ells. Quina emoció que conté, per tots nosaltres, la seva valoració del referèndum de l’Estatut. Ojito: “L’alt percentatge de l’abstenció és un clar rebuig a l’autonomisme”.

No us puja un calfred columna vertebral amunt?

I no obstant, a QDS creiem que la cosa no va ben bé així. És un bon intent, però un pèl equivocat. Nosaltres tenim el profund convenciment que l’alt percentatge d’abstenció no és tan un rebuig a l’autonomisme com una rebel·lió contra la democràcia burgesa, expressada per una massa crítica i majoritària de socialistes revolucionaris.

Les platges, plenes de revolucionaris. A les platges tèxtils, la massa. A les nudistes, l’avantguarda. A la dreta, els troskos; a l’esquerra, els estalos; i al fons, els maos. Tots ells amb els seus propis venedors de gelats revolucionaris (i anti-autonomistes, si els de la plataforma hi insisteixen). El bany com a manifestació contra la farsa electoral. I les birres, simples ampolles a acumular per fer còctels molotov.

A l’inici d’aquesta entrada, un quadre del nou realisme socialista. Quina emoció.

4 commenti:

Manils ha detto...

plas plas plas plas i molts més "plasos"!

[Mode Monegal ON] Molt encertada la mossegada... sobretot la part... de que volen... el dret de decidir... només si la decisió presa... els hi és escaient. [Mode Monegal OFF]

Per cert, demà a la nit, ICV convoca tots aquells i aquelles que tinguin intenció de votar ICV a les properes eleccions a manifestar-se menjant coca i tirant petards, acabant amb un bany nocturn a qualsevol de les platges catalanes.

Tindrem majoria absoluta??

la tomaquera ha detto...

Em sembla que el PP ha fet el mateix. ERC, per contra, ha demanat que qui vulgui votar-los, aquesta nit begui cava.

Alta participació a la tardor?

Anonimo ha detto...

Bon análisi, però conclusió errònia.
En realitat, les platjes eren plenes de futurs votants de Ciutadans de Catalunya, perdó, de Ciutadans-Partit de la Ciutadania (per quan un Treballadors - Partit dels Treballadors? la redundància sembla que el faci més més més combatiu). Per desgràcia, els revolucionaris no tenim les rengles tan ben nodrides :D
-i no vaig anar a la platja-

Anonimo ha detto...

Il semble que vous soyez un expert dans ce domaine, vos remarques sont tres interessantes, merci.

- Daniel