mercoledì, maggio 17, 2006

La barra lliure

Si guanya el no, barra lliure.

Encara és l'hora que algú ens expliqui als amic de QDS quina és la proposta per un hipotètic escenari post-no. "L'autodeterminació i una nova relació amb Espanya", hem sentit dir als brillants dirigents de les jerc. Bé, a QDS hi volem afegir també el "socialisme": com que si guanya el no podrem demanar el que vulguem... El socialisme, un audi, un piset al Trastevere. I llagosta, molta llagosta.

De totes maneres, para este viaje no hacían falta alforjas, que això de la independència i el socialisme ja ho diuen els Maulets des de fa anys. I pensar que alguns volien la presidència de la Generalitat... N'hi ha un que es veu que volia ser el nou Roca: el puntet de l'iva, la rebaixa de l'impost de societats, la b40 que demanen les cambres de comerç... Ta hecho daño, Joan? Per no parlar de les piruetes per demostrar a la parròquia pròpia que ells ja estaven pel no fins i tot quan demanaven el nul. Tantes tombarelles, encara es trencaran la crisma!!

Bé, aquí teniu un video simpàtic.
http://backoffice.e-noticies.com/publicitat/flbiceo.html

4 commenti:

Àngel 'Soulbizarre' ha detto...

felicitats! qualcosa di sinistra, sinò recordo malament és l'expressió que Nanni Moretti implorava davant una televisió quan el rostre excomunista de Massimo d'Alema apareixia en un debat electoral, a la peli APRILE, oi? Bé, el to del vostre blog mereix una empenta i us passo el meu contacte, per una esquerra iconoclasta, apàtrida i transformadora, m'encanta que no us encanti Marc Alvaro (la dreta dura del periodisme "sabelotodo postpujolista", bé pel Gregorio Morán i molt bé per la gent que explica i parla qualcosa di sinistra en un cosmos blogger i mediàtic impregnat de perfil baix nacionalero, essencialista i "joel-joanista". Jo voto SI a l'estatut i si surt el NO... que la penya estelada segueixi amb les seves dèries, amb el seu món de hòqueis, rucs, bandurries i xovinismes.

la tomaquera ha detto...

Es podrà demanar una foto d'en Puigcercós quan Duran i Lleida juri com a ministre?

Qualcosa di Sinistra ha detto...

De fet serà la foto de sempre: treurà pit.

Àngel 'Soulbizarre' ha detto...

Certament, el trencapins de Ripoll sempre treu pit! Massa gesticulació en aquesta política de cada dia, en aquesta auca surrealista. Que torni la politica-politica, amb critica, lluita, rigor i preocupació social!