lunedì, febbraio 26, 2007

Gent d'ordre


La nostra darrera entrada ha provocat una mica d'interès. Per més informació sobre la mateixa, vegeu una foto del Luís Miguel Pahissa, jefe d'un lobby de propietaris de pisos, que s'ha oposat sistemàticament a les propostes del Departament de Medi Ambient i Habitatge sobre aquest darrer assumpte i que va exigir a la Mayol que es definís com a pro-sistema.

El peu de foto que l'acompanya resa: "Luis Meseguer y Andrés Reche (presidente y secretario respectivamente de la Asociación Nacional VBV) departen al final del raid. Al fondo Luis Miguel Pahissa (de la Asociación Catalana de las Milicias Universitarias) hace lo propio con el comandante Bruno Alonso (del GOE IV)". VBV vol dir "veteranos boinas verdes".
Més informació en aquesta web i, més concretament, aquesta altra.


La gent d'ordre del país, vaja. Glups

3 commenti:

Anonimo ha detto...

Una pregunta: exactament, de què serveixen els mitjans de comunicació d'aquest país?

Anonimo ha detto...

Doncs sí, és a les milícies però perquè no hi ha gairebé ningú més o, si més no, que vulgui perdre el temps amb una bajanada d'aquest calibre. Els catalans que hi formen part hi són per a organitzar-hi botifarrades lluny de les senyores respectives ("molèstia" que el Luis no té). Igualment, aquest tal Luis no és VBV, eh? Que va fer les milícies normals i corrents mentre estudiava Arquitectura. Per cert, tampoc la va acabar, la carrera; no va passar de tercer.

Anonimo ha detto...

Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!