mercoledì, febbraio 14, 2007

En contra dels blocs

Efectivament; ja no podem més. Després d’uns mesos de vacances merescudes hem decidit tornar perquè no suportem els blocs. Quin conjunt de tonteries, egos, obvietats i problemes de socialització posats per escrit! Quines ganes d’escriure el que no importa a ningú! Si alguna cosa ha posat de manifest la blogosfera és el fracàs del sistema educatiu al nostre país. Tercera hora, diuen. Vintena, diem nosaltres! A llegir collons, que com diu en Rubianes s’ha d’anar més enllà del “Vicenç Vives” que surt a la tapa!

Del conjunt de blocs d’aquest país, el 95% són, dit clarament, una puta merda. I, és clar, nosaltres que formem part del 5% escàs que interessa, no podem desaparèixer. Per això hem tornat, per estar en contra dels blocs.

Pedants? Tu diràs! Com si a aquestes alçades no ens coneguéssiu. Ara bé, us preguntarem una cosa: Coneixeu algun blocaire a qui no parin de suplicar-li pel carrer, a classe, a la seu del Partit, al Camp Nou, al Sidecar, al Senyor Perellada, a Casa Leopoldo, al Negroni, als "afters" del carrer Balmes i a d’altres llocs inconfessables, que TORNI? A nosaltres ens ha passat, i, evidentment, com diu aquest gran intel·lectual marxista que es diu David Bisbal: Yo me debo a mi publico.

4 commenti:

[AdM], Societat Anònima Extralimitada ha detto...

avui, la nostra alegria és joiosa. en el temps que heu descansat, els AdM hem nascut amb el propòsit de deixar de banda aquell merdós 95% i entrar a formar part del vostre 5%.

així doncs, una bufada d'endavant! l'extermini de blocs ja ha començat!

Andrés Querol Muñoz ha detto...

Nens, ja he arreglat l'enllaç. Ara feu-me quedar bé i no us torneu a passar tant de temps de vacances (les vacances no són per la gent que treballa?).

Anonimo ha detto...
Questo commento è stato eliminato da un amministratore del blog.
quim roig ha detto...

Us trobàvem a faltar...