mercoledì, febbraio 14, 2007

En contra dels blocs

Efectivament; ja no podem més. Després d’uns mesos de vacances merescudes hem decidit tornar perquè no suportem els blocs. Quin conjunt de tonteries, egos, obvietats i problemes de socialització posats per escrit! Quines ganes d’escriure el que no importa a ningú! Si alguna cosa ha posat de manifest la blogosfera és el fracàs del sistema educatiu al nostre país. Tercera hora, diuen. Vintena, diem nosaltres! A llegir collons, que com diu en Rubianes s’ha d’anar més enllà del “Vicenç Vives” que surt a la tapa!

Del conjunt de blocs d’aquest país, el 95% són, dit clarament, una puta merda. I, és clar, nosaltres que formem part del 5% escàs que interessa, no podem desaparèixer. Per això hem tornat, per estar en contra dels blocs.

Pedants? Tu diràs! Com si a aquestes alçades no ens coneguéssiu. Ara bé, us preguntarem una cosa: Coneixeu algun blocaire a qui no parin de suplicar-li pel carrer, a classe, a la seu del Partit, al Camp Nou, al Sidecar, al Senyor Perellada, a Casa Leopoldo, al Negroni, als "afters" del carrer Balmes i a d’altres llocs inconfessables, que TORNI? A nosaltres ens ha passat, i, evidentment, com diu aquest gran intel·lectual marxista que es diu David Bisbal: Yo me debo a mi publico.

4 commenti:

AdM ha detto...

avui, la nostra alegria és joiosa. en el temps que heu descansat, els AdM hem nascut amb el propòsit de deixar de banda aquell merdós 95% i entrar a formar part del vostre 5%.

així doncs, una bufada d'endavant! l'extermini de blocs ja ha començat!

andres querol ha detto...

Nens, ja he arreglat l'enllaç. Ara feu-me quedar bé i no us torneu a passar tant de temps de vacances (les vacances no són per la gent que treballa?).

Anonimo ha detto...
Questo commento è stato eliminato da un amministratore del blog.
emgiro ha detto...

Us trobàvem a faltar...