venerdì, ottobre 06, 2006

Un dels nostres


S'ha mort l'Antoni Gutiérrez Díaz.

Vam compartir partit. I fins i tot quan no coincidíem ens va obligar a argumentar i a pensar millor. Un dels nostres, des de feia molt de temps. Aquí, el seu últim article.

2 commenti:

la tomaquera ha detto...

Com al propi Guti li agradava recordar: "Soc impresentable" Perque què es podia dir del Guti? I l'auditori, escoltada l'entrada típica i coneguda, no podia evitar seguir rient l'ocurrència.

Aquella voluntat d'unitat, el "gen U" del PSUC que deia un estudi sobre el partit. "Sé que en català no existeix aquesta paraula però a mi sempre m'agrada parlar amb carinyo dels altre partits d'esquerres"
I com apuntava l'Andrés, tot corregint-me, és l'únic Secretari General que ens quedava, que no havia marxat. Potser tan fàcil hagués estat agafar una alcaldia o un ministeri de la maneta "generosa" dels socialistes. A lo Solé Tura.
Malgat tot, un dels nostres. Semper fidelis.

C.C. de la Ptxif ha detto...

Camarades. Estem practicant la cosa esta de los blogs. Ja esta disponible la version Beta del Blog de la ptxif. Anem provant. De moment el primer post ens ha quedat una mica trascendent, pero era el tema del dia...Salut