venerdì, ottobre 06, 2006

El nen idiota

Aquest home és incorregible. Un dia van voler fer d'ell un mite i s'ho va creure. I ara és l'únic que continua intentant-ho. No pot parlar de res que no sigui ell? Fins i tot en aquesta ocasió, havia de posar-se a ell davant de tot? Pot deixar de fer girar tot el seu discurs al voltant d'ell i el seu melic? És el nen idiota de la política catalana. Auto-referencial i idiota.


Carod destaca el caràcter "amable, democràtic i progressista" de Guti, amb qui va compartir "lluita antifranquista"

BARCELONA, 6 Oct. (EUROPA PRESS) -El president d'ERC, Josep-Lluís Carod-Rovira, ha destacat avui el caràcter "plural, amable, democràtic i progressista" del dirigent històric del PSUC Antonio Gutiérrez 'Guti', mort avui, i ha recordat haver-hi "coincidit en la militància catalanista i la lluita antifranquista".
Carod va conèixer Gutiérrez en l'Assemblea de Catalunya, on tots dos "vàrem compartir detenció a Via Laietana i presó a la Model després de la caiguda dels 113 membres de la Comissió Permanent de l'Assemblea de Catalunya el 1973".
Per aquesta raó, i "malgrat les discrepàncies polítiques dels últims anys", Carod ha destacat avui la militància progressista de Guti i ha lamentat la seva pèrdua.

5 commenti:

Anonimo ha detto...

Jo diria que més que un nen idiota, és un cretí malcriat i repelent, que té la poca vergonya d`insultar a la gent d`ICV-EUiA cada dia, i després voler posar-se al mateix nivell que el Guti. Carod: al Guti no li arribes ni a la sola de la sabata, Fantasma !!!
El Guti va estar anys al penal de Burgos als anys 60 i va compartir cel.la amb condemnats a mort com Juliàn Grimau. Carod no ha fet res de res si ho comparem amb en Guti, i encara té la poca vergonya d`obrir la boca. Bocamoll!!!

Izan ha detto...

Gitano de temporà:

Cuando llegan los días señalaitos,
hay muchos gachositos que son gitanos,visten gitano, fuman gitano,y juran que su abuelo fue un buen gitano.

Cuando pasan los días señalaitos,
los mismos gachositos cazan gitano, muerden gitano,no quieren en la consulta a los gitanos,y juran que en el mundo sobran gitanos,cazan gitano, muerden gitano,y juran que su abuelo fue un buen gitano.

Raimundo amador.

Àngel 'Soulbizarre' ha detto...

jo soc un ilús unitari...i malgrat tot el món intern d'erc és un clam antiICV, ens insulten, ens critiquen per tot, ens envejen!!!! en el fons les esquerres estem molt abduïdes, per tanta polonionitis, sembla una auca, i carod és el rei...però una joia al costat del que serà el timoner de Ripoll, ja veureu l'amor que ens té el Puigcercós!

Àngel 'Soulbizarre' ha detto...

en Carod és un cadaver politic i el seu enterrador Puigcercós és encara pitjor!

Computer Repairs Carrollton ha detto...

Very thoughtful blogg