lunedì, settembre 15, 2008

Llest i català

Ha nascut un nou heroi nacional. Era el millor al centre del camp. És de casa i llueix catalanitat. Un dia va anar a recitar poesia de Miquel Martí i Pol, va demostrat que sabia llegir (res més), i des d’aquell dia s’ha convertit en llest o fins i tot molt llest. I de moment ens ha fet començar la lliga com no la començàvem des de l’any 73. Però com que és català, de la casa, i és llest o molt llest, avui cap articulista esportiu li fot gaire canya. Quina vergonya. Pobre del Robson, Rijkaard o Menotti que comencés la lliga així... però com que aquest és guapo, llest o molt llest i sobretot de casa, i fa jugar a l’onze titular grans figures emergents del futbol mundial com pedrito o el fill d’aquell gran porter i filòleg que va tenir el Barça, Busquets, tant és que acabem jugant la promoció.

A Guardiola li enganxa perfectament aquella vella descripció del gran Rubianes: “.... un chico formal, guapo, educado, familiar, atento,... lo que antes se llamaba un comemierda”.

Guardiola, aquest any pillaràs. Al camp, i a QDS. No t’aguantem.

5 commenti:

Anonimo ha detto...

Esperem que l'analista esportiu de QDS l'encerti més que amb les seves conegudes prediccions, emeses temps enrere sobre Motta, jugador cridat a marca una època a can Barça (jajajaja) o Fernando Torres (un davanter que no valia un duro) que va donar l'Eurocopa a la Roja que tant estima QDS.

Jordi Garriga i Molinera ha detto...

I el pullover que portava dissabte contra el Ràcing? QDS, sou uns antifashion! (i m'agrada...)

Anonimo ha detto...

Al loro!Que no nos embauquen. Que hay algunos entrenadores que dicen que son del Barça y no lo son. QUe si dijeran que no son del Barça no los contrataria nadie.

Feta la broma, 5 motius per odiar a Guardiola:
- Xq va signar un precontracte amb el Parma sent jugador del Barça.
- Xq va marxar del Barça sense reportar ni un duro a la caixa del club en el que es va formar.
- Xq únicament te el bagatge d'un any com a entrenador... A TERCERA!!!
- Xq és fill de l'amic invisible, tecer gran càncer del Barça (desprès de Laporta i el mateix Pep)
- Xq els iluminats i els místics, al futbol com a qualsevol àmbit de la vida, són PERILLOSOS.

Guardiola & Laporta dimissió.

Roger M. Puig ha detto...

Veient el primer discurs de l'Herrera al Congrés, qui diria que era un polític amb futur? I mira'l ara: pare i tot! Així que una mica de confiança amb el noi de Santpedor!

Anonimo ha detto...

Un entrenador que empatant a casa el brillant canvi que se li ocarre és fer entrar a la vaca gudjohnsen i al niñato garrulo sergio busquets (ojo al dato, aquest tio no te nivell de primera) no mereix entrenar al barça.

L'equip a la segona part contra el Betis va fer fàstig. Signo ara mateix quedar entre els 6 primers al final de temprada.

Laporta & Guardiola dimissió.