lunedì, novembre 26, 2007

Dret a que decideixi la patronal


Els gastrosocialistes estem d'enhorabona: ha nascut l'home que diu les coses que ha de dir per fer-nos sentir que tenim tota la raón quan ens riem d'ell. El líder que ni les nostres caricatures fanfarrones de sobretaula s'havien atrevit a imaginar. El nacionalista de dretes perfecte, que encaixa amb el cliché fins a fer-lo banal i redundant. El polític que ha decidit ser com el burgesos que surten als llibres antics de la Marta Harnecker. Una cosa estupenda.

Va el Joan Ridao i diu (quedant-se tan ample):

"Ridao reclama als empresaris que elaborin un programa d'infraestructures que ERC defensarà al Congrés"
24 de novembre (EUROPA PRESS)
"El portaveu d'ERC al Parlament i candidat a les eleccions generals, Joan Ridao, ha reclamat avui als empresaris catalans que elaborin un "programa de mínims" sobre les infraestructures que necessita Catalunya. Ridao s'ha compromès a assumir aquest programa i ha proposat que totes les forces polítiques catalanes el defensin al Congrés dels Diputats durant la legislatura vinent".

A la vista d'això, QDS vol fer les següents consideracions:

1- Han perdut la vergonya, definitivament
2- Què tal, això d'empassar-se de cop i volta la MAT, el Quart Cinturó, la quarta pista del Prat i tota la resta?
3- Foment de Treball i el Cercle d'Economia li deuen ara un reconeixement públic. Una cosa que quedi per la història... Com si ja veiéssim l'anunci a La Vanguardia: Aeroport Joan Ridao, el primer aeroport privat de Catalunya...
4- Si tenen pensat subcontractar altres parts del programa electoral, aquí està QDS (i segurament la ptxif) para lo que sea menester

3 commenti:

Anonimo ha detto...

Per fi podem parlar clar. La infraestructura més urgent per nosaltres és el Bailèn 22 reobert, la nostra saleta de reunions predilecta. Des de que el van tancar ens toca anar al Riviera de Castefa en BMW, i això no és gens sostenible tenint en compte que abans amb una passejadeta a peu ja hi érem.

El Chusco ha detto...

Bien sabemos del titánico y teutónico esfuerzo que hace QDS para ir actualizando su brillante blog, y lo agradecemos.

Dicho lo cual, como visitante compulsivo diario de esta santa casa, me permito indicarles que una cosa era encontrarse dia tras dia a Chiquito, y otra mucho más dura y cruel es enfrentarse a la desencajada mirada del primo de Pedro Reyes. ¿O era el mismísimo Ridao quien secundaba las astracanadas de Pablo Carbonell en la Bola de Cristal?

No sean crueles, amigos de QDS.

Ramon Armengol ha detto...

completament dacord amb el chusco, ja son masses dies amb el jeto del Ridao.

Insulteu al sindicats o algo, pero actualitzeu ja