martedì, marzo 06, 2007

Es un primer paso, Javi

Fa uns dies, QDS demanava a La Vanguardia que rectifiqués la seva línea editorial sobre la política del Departament d'Interior.
Ahir dilluns, un subdirector del diari del grup Godó va publicar aquest text:

Cien días de Saura

El jueves se celebrarán los 100 primeros días del Govern Montilla y entre los balances a favor y en contra, se debe de destacar la labor de Joan Saura al frente de Interior. Fue quizás la decisión más controvertida y una apuesta muy arriesgada del líder de ICV, pero no es menos cierto que ha superado con nota sus primeros días. Excepto algunos excesos verbales, como su defensa personal de la legalización de las drogas, ha tapado bocas con su gestión.

A la vista d'això, volem fer dues puntualitzacions addicionals:

  1. Don Javier: es un primer paso, pero es insuficiente. 50 palabras amables no compensan 99 días rajando.
  2. Quisiéramos ver una foto de usted ilustrando el texto. Particularmente, la parte en la que dice lo de las bocas tapadas.
  3. Bueno, a la vista de que nuestras peticiones tienen algún efecto, permítanos informarle: nos gusta la langosta con locura

4 commenti:

Anonimo ha detto...

No us deixeu despistar per un subdirector que demà es deixarà veure per l'Inem. Fins ara hem gaudit dels 100 dies de gràcia. Ara alliberaran les feres autèntiques.

Andrés Querol Muñoz ha detto...

Itinerari degeneratiu de l'activista d'esquerres:

Fase 1: denúncia radical
Fase 2: reclamacions màximes
Fase 3: reclamacions concretes
Fase 4: negociació
Fase 5: re-negociació
Fase 6: cinisme i corrupció
Fase 7: afiliació a CCOO

Atesa la velocitat en que heu passat de la fase 3 a les fases 5 i 6, us vaig preparant lloc al sindicat. Sí, efectivament hi ha fases 8, 9 i 10 però em sembla precipitat que comenceu a reclamar la sociovergència a aquestes alçades

Anonimo ha detto...

Fa poc que conec el seu blog, senyor de la sinistra -i per extensió, senyor sinistre- però compta vosté amb un nou asiduu al seu bloc (bloc antidestra d'un nivell cínic i d'un debat crític impecables). L'enllaç de l'editorial tota una declaració d'intencions.

Quan un amic em va dir que mirés O.C. vaig pensar que aquella sèrie ianqui de adolescents conflictuats no aniria amb mi. Ara entenc a què es referia...

Anonimo ha detto...

Keep up the good work.