sabato, ottobre 18, 2008

Agraïments


QDS agraeix profundament a Gilles Simon que hagi impedit una nova victòria del puto Rafa Nadal.

1) Perquè no paga impostos
2) Perquè els mitjans son un xapa quan guanya
3) Perquè no sap parlar
4) Perquè no es pentina

venerdì, ottobre 17, 2008

La propera bombolla

Cortesia de Krugman i The Onion.

El Mayayo contra l'Idiota

Llegeixi's aquí un article de l'Andreu Mayayo contra l'Idiota oficial del país, en particular, i contra l'idiotisme d'alguns, en general.

domenica, ottobre 05, 2008

La UE, ni del capital

La Unió Europea és un instrument molt eficaç a l'hora de desmontar els instruments que els estats tenen (o tenien) per intervenir en l'economia. Forma part del procés de construcció d'un mercat únic. Però en canvi no ha sabut (o no ha volgut) substituir els estats en la tasca de regular i intervenir. És per això que la UE està esbiaixada cap a l'ultra-liberalisme. Liberalitza per majoria qualificada, però només protegeix per unanimitat.

El que fins aquesta setmana no sabíem és que això és així fins i tot quan hi ha una demanda unànim per intervenir en els mercats, també des del camp de la dreta i el capital. Simplement, no té les eines. Vegi's aquesta notícia.

La baixada del Po, 11 anys més tard

Alguns han deduït que ara que tenim el panorama que tenim, el millor és convertir-se en en la lliga nord. Aquesta gran merda no és cap expressió desafortunada. No és una paraula fora de lloc. És el resultat natural de sumar la situació econòmica actual i la convicció per part d'aquesta gent de que l'eix esquerra-dreta no té cap importància pràctica i que hi ha un sector que votaria Bossi.

Aquests van anar a la baixada del Po, el 1997, i tornen a baixar-lo onze anys més tard.

Una vergonya pel govern de progrés

sabato, ottobre 04, 2008

La socialització de QDS

Vosaltres sabeu que QDS és partidària de que els drets socials els protegeixin organismes públics, per tal d'assegurar la universalitat i la qualitat de les prestacions que se'n deriven. A la vista dels resultats de la darrera enquesta, doncs, no us sorpreneu si a la propera Assamblea Nacional d'un determinat partit s'aprova una resolució demanant la socialització de QDS

El retorn de QDS és, segons vosaltres (pels 49 que han votat),
-47%: un dret social
-22%: una mala notícia pel Cuní
-20%: com la llagosta
-8%: innecessari, ara que el Bassas ha pirat
-6%: una mala notícia pel país
-4%: una mala notícial pel govern

Avui obrim una enquesta nova.