giovedì, ottobre 19, 2006

martedì, ottobre 17, 2006

Hem rebut una cosa


Qualcosa di Sinistra ha rebut, de mans d'un amic, aquesta cosa electoral. Fem-la córrer, que la cosa s'anima.

lunedì, ottobre 16, 2006

Ens superen

Un blog nou, que sembla que ens supera en mala llet i en de tot.

www.la27divisio.blogspot.com

Com per pedre-se'l.

lunedì, ottobre 09, 2006

És com és, el pobre

Dia 1 de novembre, 10 de la nit. Convergència ha guanyat les eleccions en vot i, sobretot, en escons. Artur Mas es dirigeix als seus i diu:

"Hem guanyat les eleccions! I, per tant, des d'aquest moment anunciem que si arribem a fer govern, assumirem el Pacte del Tinell. Aprovarem la llei pel dret a l'habitatge, augmentarem la Xarxa Natura 2000, seguirem amb el Pacte Nacional per l'Educació, farem una llei electoral proporcional, aplicarem amb fermesa les noves polítiques ambientals i les noves polítiques de benestar, que hem criticat al Parlament. Serem els primers a avançar en la línea que marca el capítol de Drets i Deures de l'estatut, al què ens vam oposar. Abandonem, doncs, les propostes neoliberals de xecs i les desarrollistes de fer més carreteres que cap altre país d'Europa. Nosaltres desenvoluparem ara el programa del govern d'esquerres".

Ciència-ficció? No, és la versió del Carod, que és com és, el pobre:

"Carod diu que el Tinell també és valid amb CiU" (vilaweb)

venerdì, ottobre 06, 2006

El nen idiota

Aquest home és incorregible. Un dia van voler fer d'ell un mite i s'ho va creure. I ara és l'únic que continua intentant-ho. No pot parlar de res que no sigui ell? Fins i tot en aquesta ocasió, havia de posar-se a ell davant de tot? Pot deixar de fer girar tot el seu discurs al voltant d'ell i el seu melic? És el nen idiota de la política catalana. Auto-referencial i idiota.


Carod destaca el caràcter "amable, democràtic i progressista" de Guti, amb qui va compartir "lluita antifranquista"

BARCELONA, 6 Oct. (EUROPA PRESS) -El president d'ERC, Josep-Lluís Carod-Rovira, ha destacat avui el caràcter "plural, amable, democràtic i progressista" del dirigent històric del PSUC Antonio Gutiérrez 'Guti', mort avui, i ha recordat haver-hi "coincidit en la militància catalanista i la lluita antifranquista".
Carod va conèixer Gutiérrez en l'Assemblea de Catalunya, on tots dos "vàrem compartir detenció a Via Laietana i presó a la Model després de la caiguda dels 113 membres de la Comissió Permanent de l'Assemblea de Catalunya el 1973".
Per aquesta raó, i "malgrat les discrepàncies polítiques dels últims anys", Carod ha destacat avui la militància progressista de Guti i ha lamentat la seva pèrdua.

Un dels nostres


S'ha mort l'Antoni Gutiérrez Díaz.

Vam compartir partit. I fins i tot quan no coincidíem ens va obligar a argumentar i a pensar millor. Un dels nostres, des de feia molt de temps. Aquí, el seu últim article.